Een nieuw design, eenvoudiger in gebruik

Eindelijk mogen we het bekend maken! De app van Bizprove krijgt een nieuw jasje! De app ziet er daardoor niet alleen veel beter uit maar werkt daarbij ook nog eens veel gemakkelijker!

De Bizprove app richt zich op Scrum teams die willen groeien. Door de vele handige tools die de app rijk is, is de Bizprove app eigenlijk het Zwitserse zakmes dat iedere Scrum master bij zich zou moeten dragen!

Whats new?

Login

Wanneer je de app opstart, zie je meteen een veel prettiger design. Duidelijke invoervelden en knoppen maken het gebruikt van de app veel eenvoudiger. Overzicht en gebruikersgemak zijn voor ons de leidraad geweest in de ontwikkeling.

Scrum master app met nieuw login scherm

Dashboard

Na inloggen kom je meteen op het dashboard terecht. Daar zie je in een oogopslag de belangrijkste waarden over jezelf en over de teams waar je deel van uitmaakt. Ook vind je hier snelle toegang tot veelgebruikte tools. De details van de getoonde waarden vind je door, door te klikken op de betreffende items.

Als Scrum master alles overzichtelijk op het dashboard

Mijn profiel

Hoewel we erg trots zijn op de manier waarop we de persoonlijkheidsprofielen weergeven waren we ook van mening dat dit wat saai was. We hebben hier extra kleur en informatie aan toegevoegd. Meer duidelijkheid en veel leuker om naar te kijken!

Wat is jouw Scrum master persoonlijkheid?

Team overzicht

Bij Scrum draait het natuurlijk om het team. Dit hadden we wel een beetje heel saai opgelost. Gelukkig geeft de nieuwe weergave meer overzicht en inzicht!

Jouw Scrumt team netjes gepresenteerd

Personalisatie

Een foto van jezelf boven iedere pagina, wie wil dat nu niet? We geven toe we twijfelde eerst ook even hierover maar hebben dit toch toegevoegd! In plaats van een statisch Bizprove logo staat nu jouw foto, jouw naam en jouw bedrijf prominent boven iedere pagina!

Persoonlijke header

Eenvoudig een demo aanvragen

We hebben een beetje moeten zoeken naar een goede manier om jouw ervaring met Bizprove op te laten doen. De regels om jouw gegevens te beschermen maakte het niet makkelijk waardoor wij in eerste instantie met aanvragen via de website werkte, daar contracten bij opstuurde en dan kon je aan de gang.

Dit duurde lang en was veel te omslachtig voor jou en voor ons. Daarom kun je in de nieuwe versie direct na het downloaden van de app in 3 eenvoudige stappen een demo account aanmaken en 30 dagen lang, onbeperkt en vrijblijvend alles in onze app testen!

Meteen aan de slag met je Scrum team
Ontvang wekelijks tips van Kiddo
Back to school

Kiddo geeft college

Wil jij wekelijks een tip van Kiddo ontvangen om het maximale uit jouw Scrum team te halen? Laat hieronder jouw naam en e-mailadres achter en Kiddo stuurt je wekelijks zijn college!

Scrum master pixel
Gives us your thoughts

Wat wil je delen?

Wij zijn benieuwd wat jij van deze blog vindt! Heb je aanvullingen of wil je wat delen?

Back to school

Kiddo geeft college

Laat je naam en e-mailadres achter en Kiddo stuurt je wekelijks zijn college.
Scrum master pixel
Be Social

Waardenvol voor anderen?

Houd dit artikel dan niet voor jezelf maar deel het met je connecties!

The author

Bob Kosse

Direct contact met Bob?
bob@bizprove.nl
0646 013 949