Onze locatie

Vanuit het centraal gelegen Veenendaal voeren we onze werkzaamheden uit. Door net over de andere panden op het bedrijventerrein heen te kijken, zien we de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Door deze unieke combinatie van goede bereikbaarheid, dicht bij het bedrijfsleven en rust van de natuur maken we de mooiste oplossingen voor jou!

Het hoofdkantoor vanwaar wij Scrum masters en Scrum teams helpen groeien
What else?

Of we koffie hebben?

Natuurlijk! What else? En dat is dan ook meteen de koffie dat je bij ons mag verwachten, een verse kop koffie of espresso van het bekende "George Clooney merk"!

Helaas was George zelf niet beschikbaar om tijdens kantooruren bij ons de barista uit te hangen, dus dat doen we graag zelf voor je.

Dus, wil je een keer kennis komen maken of meer over onze app of bedrijf te weten komen? Bel (+31 85 30 18 068) of mail (info@bizprove.nl) ons even voor een afspraak.

Voor degene die geen koffie drinken, een kop thee is uiteraard ook een optie!

Try it out

Bizprove in jouw Scrum team

Bizprove inzetten in jouw Scrum team is heel eenvoudig! Download de Bizprove Scrum app uit de app store, maak een account aan en ga direct aan de slag! Je kunt de Bizprove app en alle functionaliteiten een maand lang geheel vrijblijven uitproberen!

De Bizprove Scrum app werkt op zowel iOS als op Android apparaten. Klik hieronder op de App Store voor iOS of op Google Play voor Android om Bizprove direct te installeren!

Download de Bizprove app uit de App Store
Download de Bizprove app uit de Play Store
Ontvang wekelijks tips van Kiddo
Back to school

Kiddo geeft college

Wil jij wekelijks een tip van Kiddo ontvangen om het maximale uit jouw Scrum team te halen? Laat hieronder jouw naam en e-mailadres achter en Kiddo stuurt je wekelijks zijn college!

Scrum master pixel