Het Bizprove Dashboard voor jouw Scrum team
Ready for the next step

Bizprove PRO

Je hebt Bizprove een maand lang vrijblijvend uitgeprobeert in jouw Scrum team en wilt dit natuurlijk blijven doen. Vanuit de app kun je heel eenvoudig jouw demo-account omzetten naar een PRO-account.

Voor slechts € 9,99* per gebruiker per maand blijf je gebruik maken van alle functionaliteiten die Bizprove te bieden heeft.

Nieuwe functies worden automatisch toegevoegd zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn.

* exclusief BTW

Direct aan de slag

Download Bizprove

Ga naar jouw app store en download de app voor jouw telefoon.

Download de Bizprove app uit de App Store
Download de Bizprove app uit de Play Store
What's in it?

Welke functionaliteiten krijg ik?

De Bizprove Scrum app is er om jou als Scrum master te helpen. Dat is ook precies wat je van de app mag verwachten!

Wij houden niet van keuzes te moeten maken en hebben daarom ook geen pakketten waaruit je kunt kiezen. Voor € 9,99 per gebruiker per maand krijg je alles.

Een aantal modules zijn we nog aan het ontwikkelen en in de toekomst gaan we dit zeker nog verder uitbreiden. Ook de nieuwe functionaliteit komt automatisch voor je beschikbaar.
Hiernaast zie je alle modules die we nu op de roadmap hebben staan of die al geïmplementeerd zijn. Heb je zelf wensen die jouw werk als Scrum master eenvoudiger of leuker maakt? Stuur ons een e-mail op kiddo@bizprove.nl.

The functionality

De Scrum app modules

Persoonlijkheidsprofielen:

Elkaar kennen is de basis van samenwerken. De persoonlijkheidsscan geeft dit inzicht op 30 punten.

Team persoonlijkheid:

Wat wordt er van het team verwacht en wat kan het team waarmaken? Met andere woorden: "Waar zit het werk voor jou als Scrum master?".

Definition of Ready:

Wanneer is het uit te voeren werk goed genoeg bepaald om opgepakt te worden? Altijd de Definition of Ready in de palm van je hand!

Definition of Done:

Het werk is klaar wanneer het af is. Maar wanneer is dat ook al weer? De Definitioin of Done heb je altijd bij de hand!

Beschikbaarheid:

Bij het inplannen van de nieuwe sprint direct inzicht in de beschikbaarheid van teamleden en verlofdagen. Hoe duidelijk wil je het hebben?

Jira (soon available):

Directe integratie met Jira zodat de tool om het werk in te plannen gecombineerd wordt met de kracht van de Scrum app.

Planning poker (soon available):

Planning poker zoals je gewend bent maar dan 3.0! Poker punten vanuit de app direct aan de Jira story toekennen en statistieken bekijken over de inschattingskwaliteiten van het team.

Burn down chart (soon available):

Waar je ook bent, in welk overleg je ook zit, zelfs bij de koffieautomaat heb je snel inzicht in de status van de huidige sprint!

Tuckman stages (soon available):

Je team gaat door verschillende fases. Een test en de inzichten in welke fase jouw team zit, uiteraard in de Bizprove Scrum app!

Performance rapportage (soon available):

Hoeveel waarde levert het team per sprint? Hoe is het verloop in geleverde waarde?

Easy Business Value (soon available):

Business Value berekenen is super lastig, zeker binnen een grote omgeving. De Bizprove helpt je daarbij en standaardiseerd het proces.

Voorspelbaarheid (soon available):

Hoe voorspelbaar is het team? Kloppen de verwachtingen van wat ze gaan opleveren met wat er daadwerkelijk opgeleverd is?

Evidence-Based Management (soon available):

Zijn wij als organisatie op de goede weg om echt Agile te worden? Met Evidence-Based Management meet je hoe jouw organisatie er echt voor staat!

Try it out

Bizprove in jouw Scrum team

Bizprove inzetten in jouw Scrum team is heel eenvoudig! Download de Bizprove Scrum app uit de app store, maak een account aan en ga direct aan de slag! Je kunt de Bizprove app en alle functionaliteiten een maand lang geheel vrijblijven uitproberen!

De Bizprove Scrum app werkt op zowel iOS als op Android apparaten. Klik hieronder op de App Store voor iOS of op Google Play voor Android om Bizprove direct te installeren!

Download de Bizprove app uit de App Store
Download de Bizprove app uit de Play Store