Het Bizprove team

Samenwerken doe je niet alleen. Ook wij niet natuurlijk! Een app bouwen zoals die van Bizprove red je ook niet alleen. Daarom werken wij in een team samen aan de beste ervaring voor jou! Wil jij weten wie er samenwerken? Op deze pagina kun je het gehele Bizprove team in al haar glorie aanschouwen!

Bob Kosse

bob@bizprove.nl Marketing & Innovatie

Hij zorgt dat Bizprove bekend wordt bij iedereen. Door zijn marketing activiteiten te combineren met zijn kennis van techniek en Scrum helpt hij niet alleen klanten maar ook het Bizprove team op gang.

Maarten Kosse

maarten@bizprove.nl Sales

Legt snel de vinger op de zere plek en maakt een uitstekende match met de mogelijkheden van Bizprove. Hierdoor krijgen klanten van Bizprove precies wat ze nodig hebben om nog succesvoller te worden.

Kiddo

kiddo@bizprove.nl Virtuele alleskunner

Kiddo is onze steun en toeverlaat. Weet altijd raad en door zijn uitzonderlijk goede humeur zorgt hij altijd voor een vrolijke noot! Virtueel gezien kan Kiddo werkelijk alles!

Vacature

info@bizprove.nl Commercieel talent

Kom jij het gat opvullen en Kiddo en zijn mensen verder helpen? Wij zijn op zoek naar een commericeel talent dat Bizprove nog groter kan maken en verder op de kaart kan zetten! Beschik jij over dit talent? Stuur ons dan snel een e-mail via info@bizprove.nl

Vacature

info@bizprove.nl Fullstack Developer

Weet jij alles van frontend developement? Kennen Typescript en Angular geen geheimen voor jou? Schrik je niet van termen als JSON, REST en API? Stuur ons dan snel een e-mail via info@bizprove.nl

Do you have superpowers?

Werken bij Bizprove

Bij Bizprove werken superhelden die passie hebben voor hun vak. Mensen die weten wat ze willen en er vol voor gaan om dat te bereiken! Ben jij ook zo'n superheld? Pak je cape van de kapstok en kijk hieronder welke superheld jij wilt zijn!

echo 'I am a superhero!';

Fullstack developer

Heb jij superkrachten die je helpen bij het ontwikkelen van PHP of Typescript code? Pak jij de Batmobile en race je de mooiste IOS of Android layouts in elkaar? Laat het Kiddo weten via kiddo@bizprove.nl en wie weet sta jij binnenkort ook op deze pagina vermeld!

#IAMAHERO

Online marketeer

Content is king maar weet jij deze content als ware superheld in te zetten om Bizprove naar een nog hoger niveau te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou (lekker clicé hè!)! Laat het Kiddo weten via kiddo@bizprove.nl en wie weet sta jij binnenkort ook op deze pagina vermeld!