Het Bizprove team

Samenwerken doe je niet alleen. Ook wij niet natuurlijk! Een app bouwen zoals die van Bizprove red je ook niet alleen. Daarom werken wij in een team samen aan de beste ervaring voor jou! Wil jij weten wie er samenwerken? Op deze pagina kun je het gehele Bizprove team in al haar glorie aanschouwen!

Bob Kosse

bob@bizprove.nl Marketing & Innovatie

Hij zorgt dat Bizprove bekend wordt bij iedereen. Door zijn marketing activiteiten te combineren met zijn kennis van techniek en Scrum helpt hij niet alleen klanten maar ook het Bizprove team op gang.

Maarten Kosse

maarten@bizprove.nl Sales

Legt snel de vinger op de zere plek en maakt een uitstekende match met de mogelijkheden van Bizprove. Hierdoor krijgen klanten van Bizprove precies wat ze nodig hebben om nog succesvoller te worden.

Niels Warnaar

niels@bizprove.nl Softwaredeveloper

Het verhaal gaat dat Niels nog in de luiers lag toen hij zijn eerste regels code schreef. Of dat verhaal echt waar is kunnen we helaas niet meer controleren maar dat hij een soort code-ninja is weten we wel zeker!

Kiddo

kiddo@bizprove.nl Virtuele alleskunner

Kiddo is onze steun en toeverlaat. Weet altijd raad en door zijn uitzonderlijk goede humeur zorgt hij altijd voor een vrolijke noot! Virtueel gezien kan Kiddo werkelijk alles!